Новини « назад

Общи условия на играта „Довърши изречението - спечели кожена гривна!“

24 май 2017

Обхват: В играта могат да вземат участие потребители на възраст над 16 години, които напишат като коментар под пост във Facebook  завършваща фраза за изречението "Ако Близнак внезапно замлъкне, значи..." В играта не могат да участват потребители на Facebook, които не са фенове на страницата Зодиите БГ.

 

Механика на играта:

За участие в играта е необходимо участниците в играта да:
1/ Завършат изречението "Ако Близнак внезапно замлъкне, значи..." и да изпратят своя отговор като коментар под поста на играта.
2/ Посетят онлайн магазина ZodiacShop в раздела му Подаръци за зодия: https://www.zodiacite.com/podaratsi-za-zodiia.html
3/ Разгледат и изберат предпочитаната от тях кожена гривна, която желаят да получат за награда


Период на играта: В играта могат да вземат участие потребители, написали коментар под публикацията от 24.05.2017г. до 23:59ч. на 28.05.2017г.

Награди: В наградния фонд участват всички гривни от раздела Подаръци за зодия. Участниците в играта могат да избират тяхната награда от посочения раздел.
Общо 3 /трима/ участници ще спечелят по 1 брой от избрана от тях гривна в категория Подаръци за зодия.

Печеливши:  Печелившите участници в играта се изтеглят на лотариен принцип на 29.05.2017г. и на същата дата се обявяват под поста в Зодиите БГ, както и под тези правила. Зодиите БГ ще извести печелившите участници и чрез лично съобщение. Те трябва да отговорят на изпратеното от Зодиите БГ лично съобщение в срок от 7 дни, за да имат възможност да получат наградата си. Ако участник не отговори в гореописания срок, той губи правото си за награда.

Наградата се получава по куриер на посочен от печелившия участник адрес, като разходите за получаване на пратката са за сметка на печелившите участници в размер на 2,99 лв.

Други условия:

Дисквалифицирани от наградния фонд могат да бъдат следните участници:
➤лица под 16 годишна възраст
➤лица, които не са фенове на страницата Зодиите БГ във Facebook
➤лица, които не използват реалното си име за наименоване на профила си във Facebook


ZodiacShop си запазва правото да променя условията на настоящата игра, като всяка промяна ще бъде предварително оповестена на стената на Зодиите БГ във Facebook.

ZodiacShop си запазва правото да прекрати настоящата игра в случай на извънредни (форсмажорни) обстоятелства, върху които той не може да повлияе.

Организатор: Facebook играта „Ако Близнак внезапно замлъкне...“ („играта“) се организира и провежда от „Боно Експерт” ЕООД, ЕИК 203645517, с адрес на управление гр.София, ул. Кюстендил N21 .

Тази фейсбук игра по никакъв начин не се организира, финансира или спонсорира от Facebook Inc.

Ето и имената на късметлиите, които бяха изтеглени на 29.05.2017г.и спечелиха кожена гривна по избор:
Tinka Dimitrova
Албена Ангелова
Денис Маев Фархатов

----ЧЕСТИТО!----