Новини « назад

Общи условия на играта "Познай перлите и спечели"

19 юни 2017

Обхват: В играта могат да вземат участие потребители на възраст над 16 години, които напишат като коментар под пост във Facebook  отговор на въпроса "От коя зодия са колиетата, които имат само една перличка? " В играта не могат да участват потребители на Facebook, които не са фенове на страницата Зодиите БГ.

 

Механика на играта:

За участие в играта е необходимо участниците в играта да:
1/ Посетят онлайн магазина ZodiacShop в раздела му Луксозни подаръци: https://www.zodiacite.com/luksozni-podaratsi-spored-zodiiata.html 
2/ Разгледат всички зодиакални колиета
3/ Отговорят на въпроса "От коя зодия са колиетата, които имат само една перличка? " и да изпратят своя отговор като коментар под поста на играта.
4/ Да харесат и споделят поста на играта на своята стена във Фейсбук


Период на играта: В играта могат да вземат участие потребители, написали коментар под публикацията от 19.06.2017г. до 23:59ч. на 28.06.2017г.

Награди: В наградния фонд участват всички колиета от серията "Перлено колие" от раздела Луксозни подаръци. Участниците в играта могат да избират тяхната награда от посочения раздел.
Един участник ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели колие по негов избор.

Печеливши:  Печелившият участник в играта се изтегля на лотариен принцип на 29.06.2017г. и на същата дата се обявява под поста в Зодиите БГ, както и под тези правила. Зодиите БГ ще извести печелившия участник и чрез лично съобщение. Той/тя трябва да отговори на изпратеното от Зодиите БГ лично съобщение в срок от 7 дни, за да има възможност да получи наградата си. Ако участник не отговори в гореописания срок, той губи правото си за награда.

Наградата се получава по куриер на посочен от печелившия участник адрес, като разходите за получаване на пратката са за сметка на печелившите участници в размер на 2,99 лв.

Други условия:

Дисквалифицирани от наградния фонд могат да бъдат следните участници:
➤лица под 16 годишна възраст
➤лица, които не са фенове на страницата Зодиите БГ във Facebook
➤лица, които не използват реалното си име за наименоване на профила си във Facebook


ZodiacShop си запазва правото да променя условията на настоящата игра, като всяка промяна ще бъде предварително оповестена на стената на Зодиите БГ във Facebook.

ZodiacShop си запазва правото да прекрати настоящата игра в случай на извънредни (форсмажорни) обстоятелства, върху които той не може да повлияе.

Организатор: Facebook играта „Ако Близнак внезапно замлъкне...“ („играта“) се организира и провежда от „Боно Експерт” ЕООД, ЕИК 203645517, с адрес на управление гр.София, ул. Кюстендил N21 .

Тази фейсбук игра по никакъв начин не се организира, финансира или спонсорира от Facebook Inc.

Редакция на 29.06.2017 г:
Късметлията в играта, който ще получи колие по избор, е Ирина Пешева. Честито, Ирина!

А верният отговор на въпроса "От коя зодия са колиетата, които имат само една перличка? " е:
+ Телец
+ Рак
+ Дева
+ Стрелец
+ Козирог
+ Риби