Мили приятели, информирайте се за нашите условия за доставка и поръчка на подаръци:

➤Поръчки, които са направени до 14 ч., се обработват на същия ден и ще бъдат при вас на следващия ден. 
➤Поръчки, които са заявени след 14 ч., се обработват и изпращат на следващия работен ден. Тях можете да получите на втория работен ден от момента на поръчката.
➤Поръчки, заявени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Тези поръчки ще получите най-рано във вторник.

❖❖❖Горните срокове важат за всички подаръци: колиета, гривни, часовници. Тениски, потници и блузи с дълъг ръкав се изработват по ваша заявка и ще ги получите между 2 и 5 дни от момента на поръчката.

Онлайн магазинът ZodiacShop доставя вашите подаръци с куриерска фирма Еконт Експрес. Доставките се извършват в цяла България, а условията за нашите клиенти са промоционални:

     ➤20% отстъпка за доставка до офис на Еконт

     ➤Между 5,90 и 8,50 лв доставка директно до ваш адрес /точната цена се изчислява в реално време при оформянето на вашите поръчки/

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ ви предоставяме за поръчки над 60 лв.

За поръчки над 70 лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ЖЕЛАН ОТ ВАС АДРЕС В БЪЛГАРИЯ.

Подаряваме ви Безплатна Доставка до офис на Еконт за месеца на влюбените за всички зодиакални колиета!

Ако желаете да поръчате подаръци с доставка в чужбина, пишете ни, за да организираме възможностите за доставка.

Ако не ви харесат закупените от нас подаръци (колиета, гривни, часовници) и ако не сте ги използвали, можете да ни ги върнете в срок от 20 дни! А ние ще ви върнем парите.

Моля, забележете, че поръчани тениски по индивидуален дизайн и размер, не могат да бъдат върнати. Затова измервайте прецизно вашите мерки преди да направите поръчка на тениска, потник или блуза с дълъг ръкав.