Новини « назад

Кои зодии са най-успешни в любовта?

18 май 2017

Изследване е открило 3 зодии, които са имали стабилни връзка повече от 5 години. Това се смята в днешно време за продължителна връзка, а зодиите, които могат да я поддържат, са:

Риби - те са пасивни и летаргични, но едновременно с това са много верни партньори и дори да не са щастливи с човека до себе си, никога няма да изневерят. Освен това обичат много децата, а това ги кара да създават сплотено семейство. За здрава връзка избират емоционално по-силен от тях партньор, който да ги води в правилната посока.

Дева - те винаги поставят на първо място семейството. Девите обичат да държат нещата в свои ръце и да контролират какво се случва в живота им. Именно за това, когато са влюбен,и те водят напред с ясното съзнание, че правят най-правилното нещо за връзката си.

Козирог - известни са с бурния си нрав и с "хобито" си да спорят постоянно. И въпреки това, те могат да предложат на своя партньор сигурност. Освен това, те рядко участват в хазарт и други игри, които биха разклатили всяка връзка. Не са много романтични, но пък са прагматични и вземат много често бързи и правилни решения, а това им помага много в запазването на брака.