Новини « назад

Най-честните зодии

24 юни 2017

За някои зодии лъжата е персона нон-грата за душевния им свят. Те не само не обичат да ги лъжат, но и не умеят да си служат с лъжа.

Рак - не само, че за тях е неморално да лъжат, а и наистина не могат. Когато го правят се притесняват и винаги ще се разрият по някакъв начин. Те са изключителни честни и морални хора - не, само че не лъжат, а и винаги си връщат парите и гледат сметките им с хората да са чисти.

Везни - част от равновесието на Везните е да не лъжат, особено ако няма никаква полза. Те много добре знаят, че, когато излъжеш трябват усилия, за да поддържаш лъжата, а това тях определено ги притеснява и нарушава хармоничния им живот. Предпочитат да кажат истината и да си понесат последствията, отколкото да се измъчват. Но имайте предвид, че Везни все пак лъжат - за нещо голямо, което смятат, че си струва да "влязат във филма".

Лъв - за царят на животните е въпрос на чест да е откровен с хората. Но това да не ви залъгва - те са големи психолози и ако решат, могат да ви излъжат във всичко. За щастие, особено към приятелите си са болезнено честни и никога не крият истината. Достатъчно са силни да се справят дори, когато кажат нещо, което е против тях, например.

Козирог - известни са със своя пиперлив език и че казват всичко в очите на хората. Да, понякога могат да скрият някоя истина, но определено природата им е такава, че всичко си казват. Може да разчитате на тях, особено ако сте били лоялни, и те никога няма да ви подведат.

Риби - за тях е светотатство да лъжат, защото е против техния романтичен начин на живот, който в повечето случаи е доста идеализиран. Освен това, наистина не могат да лъжат. Когато се опитат да го направят, веднага си проличава и бързо се отказват. Ако решите в такъв момент да изкопчите истината можете и да ги разплачете.

Дева - тази зодия е толкова честна, че много често разказва неща от своя живот, които са леко срамни и не са за пред хора. Те споделят всичко и въобще не се притесняват от това. Не обичат твърдо да лъжат - дори не се замислят, когато говорят истината. Може да ги питате всичко и те ще ви кажат всичко, което знаят.