Новини « назад

Оригинални подаръци за момче тийнейджър – как да го впечатлим?

20 юни 2017

Ако си поканена на рожден ден при момче, което те впечатлява, вероятно вече си в паника какъв подарък да му вземеш! Не познаваш момчето толкова добре, че да знаеш съкровените му желания, но пък искаш да „избухнеш“ пред него с нещо грандиозно.

Искаш момчето да показва подаръка ти на всички или напротив – хората сами да го питат за това, което си му подарила и така да му напомнят за теб?

Нямаш проблеми!

Отдели 2 минутки да прочетеш този пост, в който ние ще ти разкрием тайната на идеалния подарък  за момчето, което искаш да впечатлиш с жеста си.

И така, имаш общо взето 3 варианта. Подари му:

     + Скъп и ярък подарък
     + Евтин, но оригинален подарък
     + Подарък-изживяване

Гарантираме ти, че всяко от тези неща ще остави сериозна следа у абсолютно всеки младеж! А сега нека разгледаме конкретно твоите варианти за избор.

Скъп и ярък подарък (вярно, не всеки може да си го позволи)

Техниката е любима на момчетата, то се знае. Но рискуваш да ти се присмива зад гърба, ако не улучиш правилната марка, модел или дизайн. Затова, не подарявай никаква техника, освен ако не познаваш момчето толкова добре, че да си сигурна в неговите желания и пристрастия. Е сега, един Apple  никога не можеда бъде грешен подарък, но пък не сме милионери, нали?

Яки маркови маратонки. Маратонките са нещо, което не само носят всички момчета, но и те силно се привързват към удобните модели.  Затова те могат да станат изключително подходящ подарък, в който твоят приятел да се влюби. И нека не са менте, да са с ярък дизайн, а не от по-семплите. Това ще ти гарантира популярността и влюбения поглед на твоя избранник.

Музикален инструмент ще зарадва всяко момче, което се е запалило по музиката. Повечето момчета тайничко си мечтаят за китара, дори и да не могат да свирят на нея. Ако твоят избранник е творчески настроена натура, смело го зарадвай с музикален инструмент и го предизвикай да се научи да свири на него.

Евтини, но оригинални и индивидуално насочени подаръци.

Те са достъпни за всеки, цените им не „хапят“ и могат да накарат момчето да си спомня често за теб – от сутрин до вечер. Яко, нали? Ето някои идеи:

Стилна раница. Тя може да бъде винаги с него – и в училище, и на почивка, и на спортната площадка. Ако улучиш и цветовите му предпочитания, ще бъде идеално, макар че в много случаи раницата може да се окаже по-скъпа от очакванията ти. Но ако се разровиш добре в интернет, може да откриеш качествена ежедневна раница на цени между 25 и 45 лв.

Мъжка кожена гривна с неговата зодия. Ще се учудиш, колко много мъже напоследък се интересуват от астрология и зодиаци! Това е и доста нискобюджетен подарък, който ще ти струва между 8 и 15 лв (само!), но неминуемо ще приковава погледи към ръката на момчето ти и той ще се чувства специален. Ще обсъжда зодията си и ще разказва на приятели, че точно ти си подарила този впечатляващ подарък. Можеш да избереш мъжки кожени гривни тук, премини по линка. А също, следи ни чрез Фейсбук страничката ни – там ще разбираш за промоциите и отстъпките ни, които правим доста често.

Тениска с любимата му кола или футболен отбор. И може би дори по-удачният вариант за подарък е тениска с кола -  момчетата са просто луди по любимата си марка. Ако ти я знаеш, избери я и няма да сбъркаш – гаранция!

Подарък-изживяване (ех, че кеф!)

Макар че този вид подаръци хич не са евтини, хитрото при тях е, че можеш да включиш в подаръка и себе си. Ами да, кой ще иска да ходи сам на езда, скок с бънджи или 5D кино? А така ето, че ти си насреща – за мила компания и кураж!

Ето, че споменахме някои подаръци, но ти имай предвид, че повечето изживявания малко са се изтъркали и хората ги възприемат с по-малък възторг. Затова, ще трябва да се поизпотиш и да измислиш някакво изживяване, което наистина ще впечатли твоето момче. Ето някои идеи, които са достъпни в България.

Полет. Летенето е вълнуващо за всеки. Може да е с делтапланер или парапланер, но може и да е с малък частен самолет или хеликоптер. Потърси в нета, има наистина яки варианти. И стават уникални селфита... Абе, кой не обича да лети!

Ескейп стая или куест е още една идея за съвместно интересни преживяване. В такава ситуация твоето момче ще има шанса да те защити или успокои, ако много се изплашиш. А също така, тук има един много тънък момент – ще можеш да видиш истинското му „аз“. Нали знаеш, че същността на човека – всичките му положителни или отрицателни качества – се познават в екстремна ситуация. Е, ако не те е страх да го опознаеш, подари му просто един ден в ескейп стая.

Абонамент за игра. Това е подарък, който много ще го зарадва, но пък едва ли ще можеш да споделиш с него. Но е много мил жест. Ако момчето ти е геймър, и ти знаеш коя е любимата му игра онлайн, подари му 1-2 месеца абонамент за нея. Със сигурност той ще се трогне много и ще те популяризира сред приятелите и роднините си.

И не забравяй – кожена гривничка със зодия е най-персоналният и харесван подарък. При това, съвсем е без значение, дали човекът се доверява на хороскопи или не, защото всеки харесва зодията си!