Новини « назад

Подходящи професии за зодията ти - Част 1

20 май 2017

Овен бизнесмен, полицай, спортист, пожарникар
Професии, които носят риск, престиж, динамика и ясни правила, са най-подходящи за тях. Овенът е невероятно целеустремен, той обикновено знае от най-ранна възраст, какъв ще стане, и успява да го реализира.

Телец - писател, археолог, дипломат, посредник
Известни са със страстта си към миналото и с умението да запомнят всичко. От друга страна, те не парадират с фактите, които знаят, а ги изнасят само в най-важния момент. Това ги прави идеални дипломати и посредници.

Близнаци адвокат, маркетолог, журналист, политик   
Мислят бързо, помнят добре, мисълта им тече със скоростта на светлината и това ги прави незаменими в професиите, в които се изисква вземането на бързи решения и с големи обеми от информация.  

Рак - лекар, психолог, учител, ветеринар
Те са състрадателни и поставят човека на първо място. Обичат да помагат и това ги кара да работят професии, които пряко имат допир до човека. Много Раци пренебрегват мечтаната професия и поради тяхната лоялност следват потомствената професионална област.

Лъв режисьор, предприемач, пилот, политик
В работата си те не искат да се отдават на дребни детайли, да играят второстепенна роля, а се стремят към отговорности. Истината е, че могат да работят почти всичко, но предпочитат професиите, в които има много планиране.

Дева лекар, програмист, военен, преводач
Могат да работят всяка професия, в която се изисква тежък психически и физически труд. В трудни моменти на тях може да се разчита, защото са упорити, критични и аналитични. Винаги имат нужния стимул и внимание към детайлите.