Новини « назад

Подходящи професии за зодията ти - Част 2

22 май 2017

Везни  моден дизайнер, сценичен специалист, продавач, съдия
Чувството им за естетика ги прави щастливи, ако работят с всичко, което е свързано с модата и развлеченията. Но Везните имат и вроден усет към желанията на хората, могат да убеждават, което ги прави невероятни търговци.

Скорпион - мениджър, консултант, учен, предприемач
Скорпионът превъзходно балансира между разума и емоциите си, често той е високо интелектуален, което го прави подходящ за всякакви ръководни длъжности. Обича мистиката и непознантото, науката.

Стрелец - шофьор, експериментатор, екскурзовод, лектор
Те са най-свободолюбивата зодия. Обичат да пътешестват и да правят свои собствени открития, не ги притеснява да сменят мястото, в което живеят. Имат прогресивни виждания и всичко ново ги прави довлни от работата си.

Козирог счетоводител, психиатър, учен, инженер
Професии, в които се изисква сериозност и подреденост, са сред любимите на Козирозите. Обичат да въвеждат ред в живота си и с готовност го правят и за останалите. Това са водите, в които те се усещат живи и полезни.

Водолей артист, психотерапевт, химик, духовник
Могат да работят различни видове професии, именно защото бързо се нагаждат и умеят да импровизират. Познават човешката душа, състрадателни са и обичат да правят неща, в които се изисква находчивост и търпение.

Риби - дизайнер, архитект, фотограф, музикант
Често витаят в облаците, а това определено им помага, когато става въпрос да направят нещо красиво - могат цял ден да майсторат една фигурка или пък да си снимат един и същ пейзаж. Тяхното креативно мислене ги поставя в изгодна позиция, когато трябва да изберат професия - могат да работят всяка професия, която изисква фантазия.